lørdag 21. mars 2009

dag 2 uten nattamming

Jeg la meg på sofen i natt, (sover på samme rom som Tim henrik til vanli) sprang fram å tilbake et par ganger i timen.. Han sov egentli ganske godt, i hvertfall i forhold til dag 1.. eller natt 1 blir det vell. Men våknet jo en 1000 ganger.. Var inne der rett over 3, ga tytt og vann, la han til, han sutret litt men jeg gikk tilbake til sofan. og når jeg våknet klokka 6 og det gikk opp for meg at tim henrik SOV, og hadde sovet siden hall 4 ble jeg SJOKKA.. hehe.. Trodde noe var galt så jeg løp inn på soverommet, men der lå han så søtt med bamse i armene og snoket så søtt^^,
FLINKE gutten min :D

torsdag 19. mars 2009

Slutt med natt ammingen i natt!

Så guttongen er ikke fornøyd.. Ikke i det hele tatt!
Tror han forstod dette tilig på kvelden, at her var det noe på gang. Har sovet urolig i hele kveld, og er nå fly forbannet inne i senga si. Mildt sagt. Synes synd på han også, men prøver å forklare ham hvor stor gutt han er blitt og at dette skulle vært gjordt for 3 måneder siden ca, og at han har vært heldig. Men må jo si han ikke hører på det. Forstår det nok ikke heller. Jeg har i hvertfall fått 1 times søvn til nå, og den timen var deilig. Drømmte om en kjekkas i home and away, men nok om det.. hehe.

Ellers så har vi gått tur i dag, som vanlig. Har blitt flinke til dette vi :) På søndag var vi på langtur også, med en kompis. var kjempe godt å få beveget seg litt.. Og ble imponert av min egen kondis, siden dette var veldig mye oppover. Trodde ikke jeg hadde det i meg, men er vell ofte sånn det er.
Tim henrik koser seg sånn i vogna også, nå som vi har gått over til sports delen. Er mye kjekkere å få sittelitt, så dette er veldi populært!

Får gå å kose litt med lillegull og roe han ned, Fortsatt god natt til alle sammen;)

tirsdag 17. mars 2009

9mnd bilder









her er dagen da gutten bli 9 mnder :) fra morgen til kvelds, begynner nedenfra :P
Er han ikke søt der han sitter i vippestolen først å venter på at drømme
hagen skal begynne, og så
begynner det
og øynene er
brendt inn i
skjermen :D

elsker deg gullet mitt<3

9 måneder!!

Ja i dag er han blitt stor gutt:) 9 månder har gått veldi fort. Og han har lært så utrolig masse. Er utrolig smart han store gutten min. I dag har han til og med lært å sette seg oppi lekekassen sin, kan tro mammaen lo godt da!
Så er det jo bare 3 måneder til 1 års dagen. Litt skummelt å tenke på rett og slett. Han er ikke baby lenge til. Ikke at det føles som om han har vært det på lenge heller. Nå springer han nermest langs sofan og bordet her. Mamma sier han også, ikke til meg men for seg selv.. hehe.. Gleder meg veldig til den dagen det går opp for han at han får min oppmerksomhet med å si mamma, og at det er "navnet" mitt.
I dag har vi feiret med å gå en tur nede i sentrum, og har lekt sammen hele dagen til gullet store glede. I kveld er planen å la han få spise grøten sin selv, blir nok veldi populært!

Ikke voks for fort nå elskling!!

mandag 16. mars 2009

da var helga over..

Og så var det hvisst mandag igjenn. Har vert en fin helg. Fredag var Tim Henrik hos faren sin, og jeg var ute på byen, hadde en veldi morsom kveld. Lørdag satt jeg hjemme med Camilla og scrappet, vi spillte også en runde med alias mot søsteren min og mamma, hehe, meg og Camilla vandt:D
Søndag var en slakk dag, gikk to turer.. følte meg veeeeldi sprek da, hehe.. Tim Henrik var ikke helt i form da heller, middagen kom opp etter kun kort tid, men han er bedre i dag. Men nå føler jo ikke jeg meg bra i det hele tatt.. Håper det passerer uten å stanse hos meg, hviss det er omganssyken eller noe sånnt. Er i hvertfall slik det føles..

I morgen bli gullet mitt 9 mnd, det må jo feirest ^^, kommer nokk ett bilderas her på bloggen da av den store gutten min :D