lørdag 29. august 2009

ting sjer

ja nå er det lenge siden jeg har skrevet her.
Meg og tim henrik er midt i flytting, sga flytte til leilighet med 2 såverom. så det blir hærlig. Han er så stor nå at vi trenger hver vårt rom! Så i dag er dagen da vi skal flytte bort tingene. Tirsdag skal vi sove der første natt :)

Kjærligheten er turbulent. Har en nydelig fyr som jeg er kjempe gla i, men som har gjordt ting som jeg ikke vet om jeg kommer over. Samt har jo mannfolk en tendens til å prioritere helt feil, og når det er viktig at prioriteringene er på topp, så svikter de feilfritt.. synes det er synd, men jeg kan ikke sitte å si ja ja ja, fordi jeg ikke klarer si nei nei nei, og ende opp ulykkelig selv for hans lykke. Så vi får bare se å håpe på det beste.. <3

Tim henrik har blitt så stor, han løper over gulvet her. Raserer alt i sin vei. En meget dyktig rampe gutt!
Han begynnte i barnehagen den 17 august, og trives veldig godt der. Er så aktiv og sosial gutt jeg har, og er så godt for han å få være med andre barn. Selv har jeg begynnt å jobbe, pendler til sandnes hver dag, og kjenner det tar på! Ryggen er ikke det den en gang var, og jeg føler ofte jeg lever i kroppen på en 70 åring. En gal bevegelse og jeg er ute av spill en stund. men hva vender man seg ikke til..

Både jeg og tim har vert syke siste uka, trøttende når det er sånn.. så har ikke vert på jobb på en uke. Han har hatt ganske høy feber, og forkjøla som bare det. og som det ikke holdt, har han hatt øyebetennelse. Har blitt lange søvnløse netter med bekjymring for mitt lille gull. Han har også fått diagnosert alt for store mandler. Så må kansje opperere når an blir 2, men det må vi bare se hva som sjer.
Jeg har hatt omvendt feber (for lav temp som vanli) forkjøla, slitt med ryggen, og håndleddet slutta å virke (scenebetennelse).
Jada så her har vi fullt kjør!

Men jeg får vell pakke ned siste rest =) see yaa...