tirsdag 29. september 2009

Sykemeldt..

i 3 uker, for så å antageligvis bli friskmeldt under arbeidsformidling (var det det, det het? ble mye 'det' er her) så nå skal jeg bare konsentrere meg om å trene og bli bedre i ryggen min. Det osm kan hjelpe meg er grunnleggende styrketrening, innleggssåler og å endre måtern jeg går/står og sitter på.. litt av en jobb det der :O



slenger med et bilde av meg og helten min <3

mandag 28. september 2009

siste nytt

er vell ikke så mye nytt egentli.. hehe..

Tim henrik stor koser seg i barnehagen! de første ukene hylte og skrek han når jeg leverte han, mens så nå har han nesten ikke tid til å kle av seg føe han går å leker! det er veldi kjekkt for mammaen å levere gullet sitt når jeg ser han vil være der =)
Ellers har han nylig lært seg å rusje i rusje banen de har satt opp inne i barnehagen. Han løper som en vind, klatrer opp helt selv og slenger bena rundt og rusjer ned. Kjempe flink!! Han har også blitt veldi glad i å leke ute, så når vi har vert ute å lekt en stund etter middag og jeg føler vi må inn å leke litt før bading å kveldsmat, da blir vesle gull rasende skal du se! Blir slapp i hele kroppen og henger når jeg løfter han inn, hyl skriker! Blir kjekkt når snøen kommer og vi skal renne på akebrett =)

Vi har fått kommet inn i den nye leiligheten, og jeg synes virkelig det er skjønnt å kunne lukke døren til kjøkkenet så ikke tim henrik skal ransake skuffer å skap. Enda en kjempe bra ting, er det at tim henrik har fått sitt eget soverom, og han som ALDRI har sovet rundt, har faktisk begynnt med dette nå. Det er kjempe hærlig =) Faktisk våkne opp uthvilte begge 2, bedre enn det blir det ikke.
Har faktisk bodd her snart en mnd, og enda ikke fått pakket ut alt.. må nokk løpe å kjøpe noen hyller ol på ikea. Har ikke nokk plass til alt rotet mitt!

Ellers er kjæærligheten like turbulent som altid. hva sjer med det lissom.. men men, hva skal man ta seg til.. må lytte til hjertet, men er ikke alltid like lett å tolke.. ordner seg fortest tror jeg, entenn den ene veien eller den andre!

nå må jeg visst ta turen på butikken å planlegge middag, ikke lenge til jeg skal hente gullet mitt =)