fredag 12. mars 2010

Wow, og da mener jeg WOW!


for ca 10 år siden, så fallt jeg pladask for det nye bandet a1! Og da mener jeg hodestups med hodet først! Plakater over hele rommet, alle cd'ene, surfa dagli på hjemme siden deres, HELT betatt! Og i går gikk min 10 års lange drøm i oppfyllese og jeg var på a1 konsert!

Fikk vite i 8 tiden at de skulle holde konsert, hadde en saving angel som betalte biletter og sammen kjørte vi fort fort inn til stavanger! ca 1 time forseine inn, men rakk hele greia! kom under oppvarmings bandet, somm foresten var tommy fra idol, kjempe flink!

Jeg har gått i konstant lykkerus etter konserten, som var bare mega kul! langt forbi mega kult! Bedre enn om eternal kiss, new moon og eclipse hadde kommet ut på en og samme dag :P hehe.. tar helt av dette!

Er lenge siden jeg kjennte meg så lykkelig som jeg har gjordt i forbinnelse med dette, and guess what!?

ser ikke ut som det har tenkt og gi seg med det første heller :D



onsdag 10. mars 2010


Det er ikke sjeldent jeg sier til meg selv at jeg skal bli flinkere og blogge. Det skjer lissom bare ikke! hehe..
Bjunner å bli en del mnd siden sist.

Tim Henrik er nå blitt stor gutt! ikke noe å si på det.. Han snakker som en foss, han er både høyt og lavt, han er rett og slett blitt en liten mann =)

Selv jobber jeg nå 2 jobber, bare vikariat stillinger begge plassene. Ikke mye, med andre ord. Leter etter full tids jobb, men er jammen ikke lett! Noen som vet om noen? hihi..

Har nå sett en film som het "the lovely bones" og har besluttet att Tim henrik ikke får gå ut døra alene før han er ca 30 år, hehe. Var en gripende film, anbefales å ses!