mandag 22. mars 2010

sykdom..


lille prince charming er kjempe syk stakkars.

Lille gull sov veldig drålig natt til torsdag så jeg holdt han hjemme fra bhg, målte tempen og den var under 37. målte igjenn 2 timer senere, han kjenntes varm og var veldig slapp og da viste tempen 39. Spiste ingenting måltid og sov omtrendt ikke den natta heller..

Fredag var han dårlig men 39.5 i feber, kjørte han inn tim pappaen sin. Der hadde han heller ikke spist noe særlig, begynnte å ta seg til hodet, pannen og øynene og si auu.. Sov kjempe dårlig og ropte på mammen sin. (pleier normalt rope på pappa når han er der) hadde også lite tiss i bleiene sine.

Lørdag kom lillegull hjem igjen, var ikke bare bare å være borte når han var så dårlig. Fikk ikke i seg noe måltid den dagen heller. Svetta utrolig mye, sov veldig dårlig, har vondt i panne og øyne. klager også på nakken. Tempen er over 39 i dag også. Tisser veldig lite.

Søndag ringte jeg legevakten og fikk time halv 12, fremdeles over 39 i feber og vondt, fikk mirakuløst i han en sje med kiwi før vi reiste.
Hos legen sjekka di lunger, ører, hals, ingen betennelse. litt hoven i øregangen på det ene øret, og rød i halsen. Crp'en ble målt til 41, og vi ble hjemsendte med ingenting. Legen sa vi måtte anta at det var luftveis virus, gi paracett og masse drikke. Var kjempe tydelig at hun ikke hadde peiling på hva dette kunne være.
Lillegull har fremdeles masse vondt, sover dårlig, så ringer legen igjen på kvelden og får besjed om å prøve nesedråper da det kunne være bihulebetennelse. Gir mer parcett og legger oss.

Mandagen ringte jeg og fikk time hos fast legen, fremdeles 39.5 i feber, men litt piggere da natta før faktisk bydde på litt søvn for oss. Legen ser i hals og ører, mandlene hans var så store at han mente det var nødvendig med pensilin-kur. Crp'en hadde gått ned til 32 men fortsatt forhøyet.
Fikk besjed om at pensilinen skulle gjøre utslag på feber og matlys, og hviss ikke han var bedre på onsdag 12.00 måtte vi komme igjen.
Han har nesten tørre bleier idag, men så lenge de ikke var helt tørre var det ingen fare sa legen.
Etter gitt paracett i dag har han såvet til nå, fantastisk! Fikk i han et par sjeer hjemmelaget potetstappe med gulerot i dag også :) kjempe bra :D


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar